Premaz za kamen ICR

Premaz za kamen ANTIQUO

MOKRI VIDEZ

Opis:

Prodre globoko v podlago, ki dobi značilen lesk starega marmorja. Marmor in kamen dobita značilen starinski izgled, istočasno pa so naglašene barvni odtenki. Dolgoročno ščiti, preprečuje in minimizira resorbcijo smoga, vlage in maščob. Lahko ga uporabljamo na materialih, ki so že postavljeni in je popolnoma odporen na vplive, ki jih prinašajo zunanja in notranja dela.

Samopolirni tekoči vosek za kamen L26 AUTOLUCIDANTE

SAMOPOLIRNI TEKOČI VOSEK ZA MARMOR, KAMEN IN GRANIT

Opis:

Enostaven za uporabo, se hitro suši, ni vnetljiv, je odporen na prah. Dolgoročno ščiti pri notranjih delih. Priporočamo ga za poliranje marmorja, kamna in granita, ko tradicionalnih polirnih sredstev ne moremo uporabiti. Z njegovo uporabo dobimo enake odtenke kot pri uporabi običajnih sredstev. Vosek je še posebej namenjen loščenju starih končnih nanosov in poliranju že postavljenega kamna.

Tekoči vosek LUX

TEKOČI VOSEK

Opis:

Tekoči vosek za marmor, kamen in granit. Enostaven za uporabo, zelo učinkovit. Zagotavlja visoki sijaj. Poliranim površinam daje visok sijaj. Obstojen proti svetlobi, vodoodporen, ne porumeni, nevnetljiv in odporen na kislino.

Premaz za kamen ANTIDROP

VODOODPORNA IN OLJEODPORNA ZAŠČITA ZA GRANIT, KAMEN IN MARMOR

Opis:

Dva proizvoda združena v enem, ki impregnira in ščiti marmor, kamen in granit pred vodo in oljem.  Antidrop smo razvili za zaščito kamnin pred vlago in smogom – pri zunanjih delih, ter pred oljem, mastjo, madeži in kuhinjskimi hlapi pri notranjih delih.