Denver CNC in mostovne žage

Denver Krea Stone

Krea stone je večnamenski tri-osen CNC delovni stroj, izdelan za manjša in nekatera večja dela, usmerjen na veliko specifičnih in bolj zahtevnih del na najbolj preprost način kolikor je to mogoče.

Denver Quota Stone

Quota stone je večnamenski tri ali štiri-osen CNC delovni stroj. Vsebuje močan 10,2 kW zračno hlajen motor z neverjetno življenjsko dobo. Vse tri osne poti z natančnim jeklenimi vodili in štirimi vrtljivimi krožnimi blazinami pod njo zagotavljajo, da bo motor ostal nepoškodovan.

Denver Skema Logic in Solid

Skema logic in Skema solid sta moderni mostovni žagi, z gibljivo glavo in vroče cinkano konstrukcijo z izredno dolgotrajno trdnostjo in natančnostjo. Omogočata štiri-osno rezanje, rezalka se pomika po jeklenih vodilih na vrtljivih krogih, zaščitenimi z mehom, mazanje v centralnem delu sistema.

Denver Skema

Skema je moderna mostovna žaga, z gibljivo glavo in vroče cinkano konstrukcijo z izredno dolgotrajno trdnostjo in natančnostjo. Omogoča tri-osno rezanje, rezalka se pomika po jeklenih vodilih na vrtljivih krogih, zaščitenimi z mehom, mazanje v centralnem delu sistema.

Denver Unika 5 in Solid

Unika 5 HT in Unika 5 solid sta pet osni CNC delovna stroja, ki imata tri prednosti: trdnost zelo zmogljive mostovne žage, natančnost visoko-tehnološke CNC obdelave in donosne investicije za izvajanje najrazličnejše obdelave kamna.